Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

«Store mengder våpen» inn til Gaza

Palestinere kunne krysse grensen mellom Gaza og Egypt uhindret for tredje dag på rad onsdag. Egypts ambassadør Mohamed Assem Ibrahim skal ha lovet at egyptiske grensevakter vil gjenopprette orden langs grensen. – Vi vet at store mengder ammunisjon, våpen og ettersøkte menn har kommet inn i Gaza. Vi frykter at noen av våpnene vil bli fraktet videre til Vestbredden, sier en sentral sikkerhetskilde til Jerusalem Post. Markedsprisen på våpen og ammunisjon på Gaza-stripen har sunket betydelig etter at den israelske grensekontrollen opphørte natt til mandag, rapporterer palestinske medier. – Vi vet ikke hvem som har tatt seg inn på Gaza de siste dagene. Selv Osama Bin Laden kunne ha kommet inn usett hvis han barberte seg, sier den israelske tjenestemannen. Palestinere skal også ha tatt seg over grensen til Egypt med bil. Tirsdag kveld avdekket egyptiske styrker en smuglertunnel fra egyptisk territorium til Gaza. Tre granatkastere, 39 maskingevær og 2.800 granater ble funnet inne i tunnelen. På spørsmål om smuglertunnellene svarte den egyptiske ambassadøren slik: – Du kan være sikker på at folk ikke trenger å smugle våpen til Gaza – der har de nok våpen fra før.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart