Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu: – Sharon har gått til venstre

Statsminister Ariel Sharons tale i FNs generalforsamling høster ros fra venstresiden og sentrum av israelsk politikk. Fra høyresiden kommer kritikk, også fra hans rival om Likud-lederskapet, Benjamin Netanyahu. – I sin tale gjorde Sharon det endelig klart at han har gått til venstre og vil fortsette å gjøre innrømmelser, sier Netanyahu. Arbeiderparti-politikeren Ophir Paz-Pines mener Sharon "fortalte verden at han har slått seg sammen med fredsbevegelsen". – Med den politikken han presenterte i talen kan Arbeiderpartiet fortsette å støtte regjeringen, så lenge som det blir budsjettendringer, sa Paz-Pines. – Selv om jeg er leder for opposisjonen må jeg gratulere Sharon med en enestående tale, sier Shinui-leder Yosef Lapid. Lederen for Israels tredje største parti sier Shinui deler Sharons politikk når det gjelder diplomati. Likud-politiker Ehud Yatom er skuffet over Sharons tale. Han savnet at bosetningene på Vestbredden og Golan ble nevnt, og mener Sharon har forlatt sine velgere. Yahad-leder Yossi Beilin mener Sharon holdt talen for "medlemmene av Likuds sentralkomité".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart