Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestinere plyndret forlatt bosetning

Hundrevis av palestinere infiltrerte den forlatte bosetningen Homesh nord på Vestbredden lørdag. Palestinerne brente trær og plyndret "alt de kunne få tak i", skriver Yedioth Aharonoth. Området som Homesh ligger i er fortsatt under IDFs kontroll, men det var ingen israelske soldater til stede da ødeleggelsene startet lørdag. – Så lenge de ikke tar kontroll over bygninger eller bygger noe nytt, vil vi la dem være der, sier en IDF-kilde til Jerusalem Post. Inntil lørdag har israelske soldater holdt Homesh under oppsyn. Sa-Nur, en forlatt bosetning i nærheten, blir fortsatt voktet av IDF. Knesset-medlem Eliezer Sandberg fra Shinui ber statsminister Ariel Sharon "behandle palestinerne i Homesh med samme beslutsomhet som han behandlet bosetterne".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart