Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Store mengder våpen inn til Gaza

Israelske sikkerhetsstyrker mener store mengder våpen, inklusiv anti-stridsvogn raketter, har strømmet inn på Gaza-stripen gjennom grensen til Egypt den siste uken. Sikkerhetskildene som gjengis av Yedioth Aharonoth er også bekymret fordi strømmen av mennesker inn på Gaza-stripen har vært ukontrollert. Personer med god kjennskap til våpenproduksjon og terrorvirksomhet kan ha tatt seg inn i området. – Hvis egypterne ville, kunne de ha stengt av grensen fullstendig i løpet av en time, sier en kilde ved IDFs Sørkommando. Heller ikke fredag kom situasjonen under kontroll. Det ble foretatt tusenvis av ukontrollerte grensekrysninger i Rafah-området, rapporterer israelske medier. Lørdag startet palestinsk politi med å innta posisjoner langs grensen. PA-formann Mahmoud Abbas håper å få situasjonen under kontroll "i løpet av to til tre dager".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart