Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ble ikke drept

Kilder fra Gaza-stripen meldte at Moussa Arafats sønn ble drept av kidnapperne som likviderte hans far onsdag. Dette ble gjengitt av israelsk presse, og også av Porten til Midtøsten. Minhal Arafat ble ikke drept, og er nå satt fri av terrororganisasjonen PRC. Minhal Arafat skal ha "tilstått" at han deltok i umoralske handlinger mot det palestinske folk. PRC har anklaget Moussa Arafat for korrupsjon. Under begravelsen fredag sverget Moussa Arafats tilhengere på å hevne drapet. Palestinske sikkerhetsstyrker grep ikke inn under angrepet på Arafats hus. Skuddvekslingen varte omkring 30 minutter før den tidligere sikkerhetssjefen ble dratt ut på gaten og skutt flere ganger i hodet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart