Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Den store jihad er å bygge Palestina

– Vi ønsker å gjenoppbygge vårt hjemland på ny, og vi vil kjempe for å nå frem til fred. Hvis det blir fred mellom oss, vil det bli fred i hele området og hele verden, fordi verden ser på det palestinske problem som kilden til konflikten, sier PA-formann Mahmoud Abbas til en israelsk-arabisk avis fredag. Abbas forventer flere israelske tilbaketrekninger fra Vestbredden og Jerusalem, og ser på sikkerhetsgjerdet og bosetningene på Vestbredden som hindringene for fred. – Bosetningene ble bygd på okkupert land, og det som ble bygd ulovlig vil ikke bli anerkjent av oss. Det samme gjelder for Jerusalem – vi utelukker enhver deling av eiendom og autoritet over Tempelplassen, sier Abbas. Den palestinske topplederen går ikke i detalj på hvordan han vil avvæpne sine egne terrororganisasjoner, slik han har forpliktet seg til etter veikartet. – Dette er et internt palestinsk problem, la oss ordne opp i det selv, på vår egen måte, sier Abbas.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart