Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

USAs ambassadør blir pensjonist

Dan Kurtzers periode som amerikansk ambassadør i Israel ble avsluttet lørdag. Etter 50 måneders tjeneste fra residensen i Herzliya går Kurtzer over i pensjonistenes rekker. Han har til sammen tjenestegjort 28 år i USAs utenrikstjeneste, halvparten av dem i Egypt og Israel. – Det er aldri noen unnskyldning for terror, men det er ikke en gang det minste grunnlag for unnskyldning nå hvis terroren kommer fra Gaza, eller hvis raketter blir skutt fra Gaza, sier Kurtzer i et avskjedsintervju med Jerusalem Post. Ambassadøren ble spurt om han tror krigen er over. – Jeg liker å tro det, men jeg kan ikke si med sikkerhet at Israel ikke kommer til å møte mer terror og vold. Hver krig Israel har kjempet har vært forskjellig. (…) Mye avhenger av, ikke hva valg Israel tar, men hva palestinerne gjør. Vi de ta ansvar eller bare jakte innrømmelser fra Israel? Vi de stanse terror, eller bare uttrykke en visjon om å stanse terror?, sier Kurtzer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart