Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ba det internasjonale samfunnet avvise terrorister i valget

Utenriksminister Silvan Shalom talte til FNs generalforsamling tirsdag. Møtet ble ledet av Israels FN-ambassadør Dan Gillerman. Det er første gang på omkring 40 år at en israelsk ambassadør leder et møte, skriver Jerusalem Post. Shalom ba det internasjonale samfunnet "vise klar motstand mot å inkludere terrorister i en demokratisk prosess". Han varslet at Israel ikke vil samarbeide om det planlagte palestinske valget dersom Hamas skal delta. – Hvis Gaza skal bli det gode eksempel som vi alle ønsker å se, da må de som går inn for dialog – ikke vold – bli styrket, sa Shalom. De siste ukene har Israels utenriksminister hatt møter med mer enn ti ledere fra arabiske og muslimske land. – Jernteppet er i ferd med å forsvinne, sier Shalom. Samtidig var Shalom i et hardt ordskifte med Irans utsending Ahmad Sadeghi. Israels utenriksminister kalte den islamske republikken "et ondt regime" beherkset av "Tehrans tyranner". Sadeghi svarte med å kalle Israel et "zionist regime" med "en mørk historie" av "krigsforbrytelser". Israels FN-ambassadør Dan Gillerman svarte med bare én setning, hvor han uttrykte takknemlighet for "undervisningen i menneskerettigheter, internasjonal terror og spredning av atomvåpen fra en av verdens største ekseperter på området"


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart