Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Den økonomiske situasjonen i Egypt er ikke så god som på Gaza-stripen

Det var ikke bare våpen og billige varer som strømmet over grensen til Gaza fra Egypt da IDF trakk seg tilbake fra grenseområdet mandag i forrige uke. I følge palestinske kilder skal minst hundre egyptiske kvinner ha blitt smuglet inn som koner for palestinske menn, skriver Jerusalem Post. Menn fra Gaza-stripen må betale mye lavere medgift for egyptiske kvinner, og egyptiske familier er ivrige etter å sende sine døtre til Gaza, hvor det er "relativt bedre levestandard", sier kildene til reporteren Khaled Abu Toameh. – Dette var en mulighet som jeg ikke kunne miste, sier den 28 år gamle egyptiske kvinnen "Samira". Hennes familie kommer fra Al-Arish. – I Egypt var det vanskelig for en kvinne på min alder å bli gift. I tillegg er den økonomiske situasjonen i Egypt ikke så god som på Gaza-stripen, sier hun. "Samira" fulge sin nye mann over grensen til Gaza bare noen timer etter at hun hadde truffet ham. Onsdag drar PA-formann Mahmoud Abbas til Hosni Mubarak i Kairo. De to lederne skal prøve å finne løsninger for å gjøre slutt på kaoset som hersker langs grensen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart