Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Presset starter for nye israelske innrømmelser

FNs generalsekretær Kofi Annan venter flere tilbaketrekninger fra Israel. Han vil ikke akseptere "Gaza først og Gaza sist". Uttalelsene til Annan kom etter et møte i New York, hvor den såkalte "kvartetten", representanter for FN, USA, EU og Russland, diskuterte utviklingen i Midtøsten. Kvartetten, som står bak veikartet for fred, roste Ariel Sharon for det "politiske mot" han viste ved å gjennomføre adskillelsesplanen. En talsmann for statsminister Ariel Sharon påpeker at nye israelske tilbaketrekninger er avhengige av hvordan palestinerne takler sitt nye ansvar. – Hvis de ønsker at Gaza skal være den første, og ikke den siste, må dette eksperimentet bli vellykket, sier talsmannen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart