Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Knapt flertall ønsker tidlig ledervalg i Likud

Mandag 26. september står det første slaget i lederkampen i Likud. Da skal sentralkomitéen avgjøre om ledervalget skal bli avholdt så snart som mulig, eller om valget blir i april som opprinnelig planlagt. Utfordrerne Benjamin Netanyahu og Uzi Landau arbeider for å få valget avholdt allerede i november. En meningsmåling blant 510 av medlemmene i sentralkomitéen viser at 45,5 prosent støtter forslaget fra Netanyahu og Landau. 40,3 prosent støtter Ariel Sharons ønske om å holde ledervalget neste vår. Likuds sentralkomité består av 3.050 medlemmer. Avstemningen mandag vil bli avholdt med hemmelig stemmegivning. Dersom tilhengerne av tidlig ledervalg får flertall, vil det sannsynligvis bety at Sharon-regjeringen bryter sammen, skriver Ha’aretz. 57 prosent av deltakerne i undersøkelsen ønsker at Likud skal forbli i regjering til det ordinære Knesset-valget i november 2006.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart