Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Palestinsk infiltratør drept i Dotan

IDF er i ferd med å trekke seg ut av militærbasen Dotan utenfor Jenin. Når den siste soldaten forlater leiren er adskillelsesplanen som ble iverksatt i midten av august endelig avsluttet. Torsdag morgen ble en palestinsk tenåring drept ved militærbasen. Den israelske hæren sier Ala Khantuli (19) ble drept etter at han ignorerte soldatenes advarsler og infiltrerte basen. Palestinske kilder hevder han var en uskyldig forbipasserende, skriver Yedioth Aharonoth. – En gruppe palestinere kom til basen torsdag morgen. Da vi prøvde å arrestere dem flyktet de i to grupper. En av palestinerne løp mot sentrum av basen. Soldatene trodde han var en terrorist med selvmordsbombe på seg. Det ble skutt to varselskudd i luften, og han ble bedt om å stanse, også på arabisk. Etter at palestineren fortsatte, ble han skutt i skulderen, forteller løytnant Shmulik Kalami til Yedioth Aharonoth. IDF-personell gav medisinsk behandling til palestineren før han ble overført til sykehuset og erklært død. Flere palestinere har den siste tiden prøvd å ta seg inn i basen for å vise styrke og stjele utstyr. – Vi har gitt klar beskjed til palestinerne at de ikke har lov til å ta seg inn i basen og sette soldatenes sikkerhet i fare, sier en kilde til den israelske avisen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart