Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

10.000 færre utsatt for Gaza-terror

Benjamin Netanyahu mener tilbaketrekningen fra Gaza-stripen lar terrororganisasjonene "gjøre som de vil". Sharons våpendrager, forsvarsminister Ehud Olmert, svarer slik på Netanyahus kritikk: – Gaza var en stor islamsk terrorbase også da Netanyahu var statsminister. Olmert måtte også svare på spørsmål om Israel har tjent noe på tilbaketrekningen.

– Det er en god ting med tilbaketrekningen – det faktum at 10.000 færre mennesker er utsatt for denne terroren på Gaza-stripen, og at vi ikke lenger trenger 20.000 soldater for å forsvare dem. Etter de palestinske rakettangrepene i helgen sa Netanyahu at han "vil støtte alt som statsministeren gjør for å stanse Kassam-beskytningen". – Det som skjer nå, er akkurat hva jeg sa kom til å skje. Hele situasjonen er unødvendig. Vi kunne ha forlatt Gaza på en annen måte, uten å åpne døren for terror og raketter, sier Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart