Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Konstante angrep mot Hamas

I morgentimene søndag fortsatte de israelske rakettangrepene mot Hamas og andre terrororganisasjoner på Gaza-stripen. Tre raketter ble sendt mot et våpenlager og et Hamas-kontor, skriver IDF-kilder til Ha’aretz. Noen timer tidligere ble minst 17 palestinere skadet i et rakettangrep mot en Hamas-skole. IDF sier skolebygningen ble brukt til å samle inn penger til terrorvirksomhet. Lørdag kveld ble tre raketter skutt mot et lager til Al-Aksa Martyrbrigadene i nærheten av Khan Yunis. To personer ble skadet i dette angrepet. – Vi har besluttet å starte et langvarig og konstant angrep mot Hamas, sier den israelske generalmajoren Yisrael Ziv. Han ble spurt om livet til Hamas-ledere var i fare. "La dem vurdere det selv", svarte Ziv.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart