Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Flere rakettangrep mot Gaza tirsdag

Mandag skjøt palestinske terrorister to Kassam-raketter mot Sderot og en granat mot et jordbrukskollektiv nord for Gaza-stripen. Ingen ble skadet i angrepene, skriver Ha’aretz. Israelske luftstyrker fortsatte tirsdag angrepene mot veier og bygninger benyttet av palestinske terrorister, rapporterer Hærens radio. Det er ikke meldt om personskader, skriver Jerusalem Post. Nord på Gaza-stripen forsøker IDF å holde palestinsk milits borte fra områdene som er brukt for utskytning av raketter mot israelske boligfelt. Tre innfartsveier til området ble angrepet med raketter tirsdag. Palestinske kilder sier en av rakettene ødela en bro nær byen Beit Hanoun. I Khan Younis sør på Gaza-stripen skjøt israelske helikoptre to raketter. Palestinske sikkerhetskilder sier en bygning til Fatah-bevegelsen og kontoret til en pengeveksler ble truffet. Ifølge IDF har pengeveksleren bidradd i store overføringer til terrororganisasjonen Hamas. – Vi vil fortsette å angripe Hamas og andre organisasjoner på Gaza-stripen, og ikke bare en gang, slik at de kan forstå at spillereglene har endret seg, sier statssekretær i forsvarsdepartementet Ze’ev Boim.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart