Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ha’aretz: Det kan bli utskiftninger i regjeringen

Ariel Sharon har startet samtaler med regjeringsmedlemmer som var lojale mot ham i forkant av avstemningen om datoen for ledervalget i Likud, skriver Ha’aretz. Den venstreorienterte storavisen antyder at det kan bli utskiftninger i regjeringen. Utdanningsminister Limor Livnat og helseminister Danny Naveh gjorde seg upopulære hos Sharon med å gå inn for fremskyndet ledervalg mindre enn 24 timer før avstemningen startet. Også landbruksminister Yisrael Katz og Likuds gruppeleder i Knesset Gideon Sa’ar kan vente en kald skulder fra Sharon, skriver Ha’aretz. Benjamin Netanyahu anklager Ariel Sharon for å ha brukt lokkemidler, som for eksempel jobbtilbud, for å få flere medlemmer av sentralkomitéen i Likud over på sin side. Tirsdag karakteriserte Netanyah partiets statsminister som en "tyrann". Yedioth Aharonoth gjengir en anonym Knesset-representant for Likud som tar til orde for å finne en ny leder for "opprørerne" i Likud. – Hvis Netanyahu fortsetter som vår kandidat, vil Sharon regjere i Likud for alltid, sier politikeren som tilhører høyresiden i partiet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart