Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ingen av Sharons «feil» hjalp Netanyahu

– Netanyahu er den store taperen i avstemningen i Likuds sentralkomité, skriver Yossi Verter i en analyse i Ha’aretz. Ingen av Sharons "feil" hjalp Netanyahu – verken adskillelsesplanen, forskjellsbehandling innad i partiet, ignorering av sentralkomitéen, Omri Sharons krumspring og trusler om å forlate Likud. Silvan Shalom og Tzachi Hanegbi er blant Sharon-tilhengerne som blir utropt som vinnere av Verter. – Med så små marginer, er det klart at Sharon ikke ville ha vunnet uten støtte fra disse politikerne som er så populære i sentralkomitéen, skriver Verter. Sammen med flere andre observatører tror han det var "sunn fornuft" og ønsket om å beholde makten som regjeringsparti som fikk flertallet over på Sharons side. – Likud ble et mer pragmatisk parti, et mer moderat parti og et parti med bedre kontakt til velgernes ønsker, skriver Veter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart