Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sharon-tilhengerne jubler for seier

Med et knapt flertall på 104 stemmer går sentralkomitéen i Likud inn for nytt ledervalg neste vår. 48,1 prosent støttet utfordrernes ønske om et fremskyndet ledervalg i november. – Da resultatet nådde Sharon-tilhengernes hovedkvarter ble det åpnet champagne og ropt "Arik, Israels konge", rapporterer Jerusalem Post. Ariel Sharon var spådd nederlag i mandagens avstemning, men klarte å ro seieren i land, til tross for at ministre som Limor Livnat, Dan Naveh og Yisrael Katz nylig gikk inn for fremskyndet ledervalg. – Det er på tide at minoriteten med provokatører i Likud forstår at de ikke representerer Likud-partiet eller den israelske befolkning, sier en medarbeider av Sharon. "Nå er det på tide å forene seg under Sharon for å vinne det neste valget [til Knesset]". Ha’aretz skriver at Ariel Sharon nå får mer tid på seg til å avgjøre om han vil gå til Knesset-valg med Likud eller som leder av et nytt politisk parti.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart