Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Truer Hamas-ledere på livet

– Dersom Hamas og Islamsk Jihad fortsetter å skyte Kassam-raketter vil vi sende deres ledere til samme plass som Rantisi og Yassin er, sa Israels forsvarsminister Shaul Mofaz tirsdag. Rantisi og Yassin er tidligere Hamas-ledere som er likvidert i israelske raketangrep. Forsvarsministeren besøkte tirsdag israelske styrker som har inntatt posisjoner langs grensen til Egypt. – Vi vil angripe igjen og igjen helt til de innser at som en suveren stat, kan ikke Israel tillate at denne trusselen mot sivilbefolkningen fortsetter, sa Mofaz. Forsvarsministeren sa at et bakkeangrep mot Gaza-stripen er "siste utvei". – Så lenge vi kan nå våre mål fra luften, sjøen og fra utsiden er det å foretrekke. Slike operasjoner gjør risikoen for våre soldater mindre, sa Mofaz.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart