Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas planlegger nye angrep

Tirsdag skjøt palestinske terrorister to nye Kassam-raketter mot den israelske byen Sderot. Den andre raketten ble besvart av IDF med fem skarpe artillerirunder mot utskytningsområdet. – Hamas på Vestbredden planlegger fortsatt angrep mot Israel, sier kilder i de israelske sikkerhetsstyrkene til Ha’aretz. Israel fortsatte onsdag morgen sine luftangrep mot militante grupper på Gaza-stripen. En av rakettene satte elektrisitetsforsyningen i Gaza by ut av spill, rapporterer israelske medier. IDF sier angrepene ble rettet mot kontorbygninger som er brukt til støtte for terroraktivitet. Palestinske myndigheter har bedt befolkningen holde avstand til rakettrammede byningene, i frykt for at IDF vil angripe igjen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart