Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

1.061 israelere drept i 26.159 angrep

De siste fem årene har palestinske grupper i gjennomsnitt angrepet israelske sivile og militære mål over 14 ganger hver dag. – Totalt er 1.061 israelere drept og 6.089 skadet i 26.159 angrep, skriver Jerusalem Post. En fersk rapport fra den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet forteller at antallet angrep i selve Israel har økt med over 40 prosent det siste året i forhold til året før. Fra september 2003 til september 2004 ble det gjennomført 185 angrep innenfor den grønne linje. Det siste året er antallet steget til 262. Arabere fra Øst-Jerusalem har vært involvert i 20 prosent av terrorangrepene som har krevd menneskeliv de fem siste årene, viser rapporten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart