Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Antallet immigranter økte for første gang siden 1999

Antallet nye immigranter til Israel har økt siden september 2004, for første gang siden 1999, i følge Jewish Agency og Verdens Zionist Organisasjon. Statistikken gjelder det siste jødiske året, som avsluttes 3. oktober. Økningen i antall immigranter (aliyah) fra både Frankrike og Nord-Amerika bidro til veksten. Også immigrasjonen fra Etiopia økte i forhold til forrige jødiske år. Immigrasjonen fra det tidligere Sovjetunionen ble litt redusert, selv om den fortsatt representerer rundt halvparten av immigrasjonen årlig. Blant landene som bidro med et mindre antall immigranter, var det også mer eksotiske steder, som for eksempel Pakistan, Thailand, Filippinene, Brunei, Kina, Japan, Mali og Zimbabwe. Totalt siden september 2004 har antallet diasporajøder som har vendt tilbake til Israel, kommet opp i 23.124 personer, sammenliknet med 21.604 personer forrige år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart