Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ber Hosni Mubarak hjelpe til med Gaza

Onsdag ba PA-formann Mahmoud Abbas om hjelp fra Egypt til å dempe volden på Gaza-stripen og Vestbredden, melder Jerusalem Post. Abbas hadde et møte med den egyptiske presidenten Mahmoud Abbas i Kairo, og uttalte at Hamas har delvis skyld i de siste voldsepisodene. Samtidig la han vekt på at terrororganisasjonen har rett til å svare på israelsk militærbruk, men la til at "vi ble enige [om på fredskonferansen] i Kairo om en kollektiv våpenhvile, og derfor burde våre gjengjeldelsesaksjoner også være kollektive, siden dette er et israelsk blodbad, hvorav resultatet bør bli delt av alle parter." Mubarak svarte med å tilby Abbas all nødvendig hjelp for å kunne stabilisere situasjonen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart