Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hamas har skadet seg selv

De palestinske gruppenes opptrapping i terrorkrigen mot Israel den siste uken har gitt Hamas alvorlig "strategisk svekkelse", mener den israelske etterretningen. Det vil være lettere for Israel å holde Hamas utenfor det palestinske valget i januar, etter at gruppen skjøt Kassam-rakettene mot Sderot og kaldblodig myrdet israeleren Sasson Nuriel fra Jerusalem. – Den første feilen Hamas gjorde var å holde en militærparade med en masse skarpladde våpen i et tett befolket område, påpeker en militær kilde som gjengis av Ha’aretz. – Deretter løy Hamas-lederne for det palestinske folk og gav Israel skylden for eksplosjonene som krevde 21 menneskeliv, fortsetter den anonyme kilden. Hamas skjøt en serie raketter mot den israelske byen Sderot etter eksplosjonen i Jabalyah. – Så langt har verdensopinionen akseptert våre gjengjeldelser etter rakettangrepene mot Sderot, mener etterretningseksperten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart