Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gir full støtte til Israels militæraksjoner

Den siste uken har palestinske terroristorganisasjoner skutt omkring 40 Kassam-raketter fra Gaza-stripen mot israelske tettsteder. – De palestinske rakettangrepene mot Israel var svært alvorlige. De kunne ha drept en mengde mennesker. Det er i virkeligheten et mirakel at det ikke ble mer skader, sier Kim Howells, den britiske ministeren med ansvar for situasjonen i Midtøsten. I et intervju med Jerusalem Post gir han full støtte til Israels militæraksjoner som kom etter rakettangrepene. – Israels gjengjeldelser den siste uken har vært proporsjonale, sier Howells. "Det virker på meg som om israelerne med stor forsiktighet har rettet angrepene sine mot dem de tror var ansvarlig for rakettene." Den britiske ministeren tror verden vil forstå at Israel prøver å forsvare sine egne innbyggere dersom den samme forsiktighet fortsetter. Howells avviser at palestinske myndigheter ikke har ressurser til å slå ned på Hamas og de andre terrororganisasjonene. – De har jo 60.000 soldater i PA, og de har utstyret de trenger. Det er bare behov for politisk vilje til å gjøre det, sier Howells. – Palestinerne får mer økonomisk støtte per person enn noe annet folk på jorden. Vi ønsker å se et passende svar, sier Howells. "Ministeren antydet at støtten kan bli redusert dersom palestinerne ikke bekjemper terror", skriver Herb Keinon i Jerusalem Post. Foto: Howells biografi, Britisk UD


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart