Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Shas kan støtte statsbudsjettet

Statsminister Ariel Sharon arbeider nå for å bevare regjeringssamarbeidet med Arbeiderpartiet ut valgperioden. Dersom det lykkes, kan Sharon bli den tredje statsministeren i Israels historie som fullf

ører en hel valgperiode ved makten, skriver Jerusalem Post. For å få flertall for statsbudsjettet søker Sharon også støtte fra Shas. Etter et møte med statsministeren torsdag, tror partileder Eli Yishai at nok endringer vil bli gjort til at hans parti kan støtte budsjettet når det blir behandlet for første gang i november. – Vi vil gjøre hva vi kan for at budsjettet skal ta mer hensyn til de fattige, sier Yishai. Velgerne til Shas kommer i stor grad fra de ultra-ortodokse miljøene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart