Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Skeptiske til ny granskning

Arabiske ledere er ikke fornøyd med at israelske politimyndigheter vil gjenoppta granskningen av drapene under opprøret i Nord-Israel i oktober 2000, men sultestreiken som var satt i gang er avsluttet. – Etterforskningen må gjennomføres av en nøytral instans, sier Knesset-medlem Ahmad Tibi. Kollegaen Jamal Zahalka vil ha internasjonale observatører med i granskningen. Torsdag arrangerte israelske arabere en minne- og protestmarsj under banneret "lojalitet til martyrene". I oktober 2000 ble 13 arabere drept da israelsk politi skjøt mot demonstrerende folkemasser. – Det kan bli aktuelt å foreta obduksjon av de drepte demonstrantene dersom etterforskningen gjenopptas, sier riksadvokat Menachem Mazuz til Ha’aretz. Mangel på obduksjon har gjort det vanskelig for israelsk politi å fastslå hvilke tjenestemenn som skjøt de dødelige skuddene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart