Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Erklærer intern våpenhvile

De siste ukene har vært preget av interne spenninger og konfrontasjoner i det palestinske samfunnet. Det har vært skuddvekslinger, kidnappinger og flere palestinere er drept på Gaza-stripen. Lørdag møttes ledere fra Fatah og Hamas i et forsøk på å kunne dempe den væpnede konflikten. I løpet av samtalene sa begge parter seg enige i at de skulle være åpne i kommunikasjonen med hverandre. De diskuterte de siste urolighetene og bestemte seg for at uenighetene mellom de to gruppene ikke kan løses med vold, men kun gjennom dialog, melder Yedioth Aharonoth. I etterkant av møtet uttalte de at det er strategisk viktig å gå imot all intern krigføring mellom de palestinske gruppene. I tillegg til samtalene mellom Hamas og Fatah, signerte en rekke militante organisasjoner et dokument som forbyr alle angrep på andre palestinske grupper.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart