Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Følg Høyesteretts avgjørelse

IDF-offiserer får ordre fra høyeste hold om å følge dommen fra høyesterett torsdag. Dommen forbyr den israelske hæren å bruke sivile palestinere som hjelpere under sikkerhetsoperasjoner. – Vi forventer at soldater, eller hvem som helst, som kjenner til brudd på disse reglene rapporterer dem til sine kommandanter, skriver forsvarssjef Dan Halutz. IDF hevder de allerede har unngått å bruke sivile palestinere som hjelpere eller "menneskelige skjold" en lang periode. IDF må nå finne nye rutiner for arrestoperasjoner, som ikke setter soldatenes liv i fare. En IDF-offiser påpeker at de palestinske terroristene bruker sivilbefolkningen som skjold, fordi deres baser for terroroperasjoner ligger i tett befolkede områder.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart