Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kan komme til å doble bistanden til PA

Onsdag foreslo den europeiske kommisjonen å doble EUs bistand til palestinerne. I år 2005 overfører EU over 2 milliarder kroner. EU kommisjonen ønsker å hjelpe palestinerne med å bygge en sterk regjering og øke handelen med Israel og andre naboer, skriver nyhetsbyrået AP. "Vi må ikke la sjansen som har blitt skapt, gjennom tilbaketrekningen fra Gaza, glippe mellom fingrene våre," heter det i en pressemelding. En sterk økning i bistanden er helt nødvendig i perioden 2006 til 2008, argumenterer EU, for å kunne finansiere reformene i de palestinske sosialtjenestene, hente inn eksterne valgobservatører, bygge opp de ødelagte havnene og flyplassen på Gaza-stripen, hjelpe palestinerne med å finne markeder for sine varer og for å sikre investeringer. Med overføringene fra de enkelte medlemslandene er den økonomiske støtten fra EU-området til de palestinske myndighetene over fire milliarder kroner i året. EU kommisjonen oppfordrer også sine medlemsland til å doble støtten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart