Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vi vil forbli i regjeringen

Visestatsminister og Ap-leder Shimon Peres vil fortsette regjeringssamarbeidet med Ariel Sharon til valgperioden er slutt høsten 2006. Peres avviser forslaget om å trekke seg fra regjeringen som har kommet fra en rekke politikere i Arbeiderpartiet, men han stiller fire betingelser til Sharon: De uløste sakene tilknyttet Israels tilbaketrekning fra Gaza-stripen må løses innen utgangen av året, diplomatiske forhandlinger på grunnlag av veikartet må starte, midler må settes av til fattigdomsbekjempelse og utviklingen av Negev og Galilea må fortsette. – Dersom vi trekker oss i november eller desember vil alt stanse opp, argumenterer Peres. Han påpeker at det vil ta minst åtte måneder før en ny regjering kan komme på plass. – I mellomtiden vil 2006 kjøres i grøften. Fattigdommen vil øke og Hamas vil være aktive. De uløste sakene når det gjelder Gaza vil ikke bli ferdige, sier Peres.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart