Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF kan beseire terror

– Jeg tror hæren kan redusere terrorisme til et absolutt minimumsnivå, sier Israels forsvarssjef Dan Halutz i et intervju med Jerusalem Post. "Israel er langt på vei i å oppnå dette." Halutz tror ikke terroren kan komme ned til "absolutt null", fordi "ingen risiko i livet kan bli brakt til absolutt null". – Teorien om at det ikke finnes noe militært svar på terrorisme er feil, hevder forsvarssjefen. De siste årene har det vært en stadig nedgang i antall terrorangrep mot israelske mål. Halutz tror ikke det handler om en reduksjon i terroristenes motivasjon til å gjennomføre angrep, men de er effektivt stanset av hærens operasjoner. – Israels geo-strategiske posisjon er bedre nå enn den har vært noen gang i Israels moderne historie, mener Halutz. Risikoen for en storkrig er mindre enn den har vært noen gang de siste 57 årene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart