Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelerne rømmer Sinai

Denne gang tar israelerne myndighetenes advarsler om Sinai-terror på alvor. I hundrevis har turistene strømmet tilbake fra Sinai gjennom grensestasjonen Taba til Eilat de siste dagene. Israel har offentliggjort etterretningsinformasjon som sier at terrororganisasjoner planlegger å kidnappe israelere i Egypt. – Årets advarsel er mye mer konkret og alvorlig enn tidligere, sier direktør for grensestasjonen Taba, Itzik Chai. De siste årene har israelske myndigheter ved jevne mellomrom advart mot feriereiser til Sinai, men isralerne har strømmet over grensen i tusentall. De siste dagene har strømmen gått motsatt vei. "Israelerne er vasket bort fra Sinai som en stor bølge", sier en israelsk turist til Yedioth Aharonoth. Beduinene som driver feriestedene i Sinai skal ha bønnfalt israelerne om å bli igjen, og lovte at de ville sikre området med patruljerende vakter, i følge hjemvendte israelere.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart