Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Drastisk økning etter nye regler

Antallet godkjente konverteringer til jødedommen har økt med over 50 prosent hittil i år sammenlignet med ifjor. – Endringene i konverteringspolitikken har gitt imponerende resultater innen ni måneders tid, sa rabbi Moshe Klein som er nestleder for israelske myndigheters administrasjon for konverteringssaker. I følge tall som ble presentert for regjeringen, mottok 5.546 personer konverteringssertifikat i løpet av de første ni månedene i 2005, sammenliknet med 3.599 i hele 2004. Dette svarer til en økning på rundt 54 prosent, skriver Yedioth Aharonoth. Konverteringsadministrasjonen forklarte at endringene i politikken ikke motstrider konverteringspolitikken i henhold til jødisk lov, slik den har blitt praktisert opp til i dag. Det skal i dag være rundt 300.000 ikke-jøder som har flyttet til Israel beskyttet av Returneringsloven. I det minste noen av disse skal nå være interessert i å konvertere, for å kunne oppnå israelsk statsborgerskap. Disse kommer i tillegg til fremmedarbeidere og personer som går over til jødedommen fra andre religioner. Administrasjonen legger til at rundt 190 medlemmer av den tapte Manasse-stammen, har konvertert i løpet av de siste månedene, under ledelse av en delegasjon som ble sendt til India.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart