Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tilbyr hjelp til Pakistan

Israel har tilbudt Pakistan assistanse etter det kraftige jordskjelvet som rammet landet i helgen. Dette er det siste av en rekke tegn som tyder på at forholdet mellom Pakistan og Israel er i ferd med å bedres. De to landene har ingen offisielle diplomatiske forbindelser, men landenes utenriksministere møttes for første gang i september. Om Pakistan tillater Israel å hjelpe til med hjelpearbeidet, vil det være et stort gjennombrudd, skriver Jerusalem Post. Pakistan er verdens nest største muslimske land. – Vi har uttrykt et ønske om å hjelpe, og vi håper at det skal bli mulig, sa en talsmann for utenriksdepartementet. Lørdagens jordskjelv målte 7,6 på Richters skala og er det verste jordskjelvet i landets historie. Omlag 30.000 mennesker er fryktet omkommet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart