Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Forlikelse mellom Abbas og Qureia

De siste ukene har forholdet mellom PA-formann Mahmoud Abbas og PAs statsminister Ahmed Qureia vært anspent, skriver Yedioth Aharonoth. Andre sentrale politikere i Fatah og representanter for egyptiske myndigheter har brukt de siste dagene på å forlike de to palestinske topp-politikerne, sier palestinske kilder til den israelske avisen. En komité nedsatt av palestinernes lovgivende forsamling har slått fast at en hindring for effektiv bekjempelse av anarkiet i de palestinske områdene er mangel på kommunikasjon mellom Abbas og Qureia. I forrige uke krevde et flertall i parlamentet ny regjering. Etter den nye forlikelsen mellom topplederne er det sannsynlig at Qureia fortsetter som statsminister, i hvert fall til det planlagte valget i januar.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart