Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestinsk kvinne knivstakk kvinnelig soldat

For andre gang på tre dager har palestinere angrepet med kniv ved kontrollposten Hawara, nær Nablus på Vestbredden. Tirsdag morgen ble en kvinnelig soldat stukket i ansiktet av en palestinsk kvinne. Andre soldater fikk stanset angrepet ved å skyte angriperen i foten. Soldaten ble moderat skadet. Den palestinske kvinnen ble behandlet av israelske sanitetssoldater, men døde senere av skadene hun fikk, skriver Jerusalem Post. Terrorgrupper har gjentatte ganger brukt barn og unge for å gjennomføre angrep mot soldater på kontrollposten Hawara. Siden år 2000 har israelske styrker stanset utallige smuglingsforsøk av bomber og våpen i denne kontrollposten. Søndag prøvde en palestinsk gutt å angripe vaktsoldatene med kniv. Gutten ble skutt i foten og tatt inn til forhør, skriver Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart