Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nytt avansert radarsystem mot grensen til Gaza

IDF håper et nytt radarsystem vil kunne gi tidligere varsling av rakett- og granatangrep fra Gaza-stripen, skriver Arieh O’Sullivan i Jerusalem Post. Det avanserte radarsystemet ble utplassert mot grensen til Gaza-stripen for en måned siden. Radaren er en prototype som inngår i rakettforsvarsprogrammet Nautilus, et samarbeidsprosjekt som Israel og USA har hatt i nesten ti år. Når systemet er ferdig utviklet skal det være i stand til å stanse raketter med en høy-frekvent laserstråle. Det er ikke klart, om eller når, Nautilus-systemet kan tas i bruk, skriver militærreporteren. Det nye radarsystemet skal komplementere TPQ-radaren som gir rakettvarsling til innbyggerne i Sderot og andre israelske tettsteder langs grensen til Gaza.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart