Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fatah-soldat drept i skuddveksling med IDF

Et væpnet medlem av Fatahs Al Aqsa Martyrbrigader ble drept i kamp med israelske soldater søndag morgen. En israelsk hæravdeling var på rutinepatrulje nord for Jenin da de oppdaget tre væpnede menn. Al Aqsa Martyrbrigader har bekreftet at deres menn var på vei til å angripe soldatene, skriver Ha’aretz. I følge avisrapporten åpnet de israelske soldatene først ild, og en av de militante mennene ble drept. Mannen bar en M-16 rifle og ammunisjon. – Væpnede angrep mot våre soldater har økt nord på Vestbredden de siste to ukene, opplyser IDF. Under operasjonen nær landsbyen Assira Shamaliya ble de israelske soldatene skutt også fra annet hold. I dette angrepet ble ingen skadet, skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart