Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Flere palestinere drept i intern vold enn i kamp med Israel

De føste ni månedene i år drepte vold i det palestinske samfunnet flere palestinere enn de som er drept i konfrontasjoner med israelske sikkerhetsstyrker. I en rapport fra PAs innenriksdepartement kommer det frem at 219 mennesker er drept i intern palestinsk vold. I følge samme rapport skal 218 mennesker være drept av israelske styrker. Statistikken avspeiler den relative roen overfor Israel i territoriene og det økende anarkiet i PA-kontrollerte områder, kommenterer Ha’aretz. Rapporten ber alle grupper i det palestinske samfunnet om å støtte myndighetene i innføring av lov og orden. På Gaza-stripen fortsetter imidlertid kaoset å øke i omfang. Al-Azhar universitetet er avstengt etter at væpnede menn fra Fatah banket opp institusjonens president og noen av hans medarbeidere, skriver Jerusalem Post. Personalet nekter å åpne dørene til universitetet før PA kan garantere bedre sikkerhet. PAs statistikk viser at Al Aqsa Martyrbrigadene, som er den væpnede fløyen til regjeringspartiet Fatah, har "det største ansvaret for lovløsheten og anarkiet". I august stod Martyrbrigadene bak 20 lovløse aksjoner, Hamas stod bak 18, siterer den israelske avisen fra rapporten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart