Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Flertall ønsker Sharon som statsminister

Et stort flertall av medlemmene i det israelske Arbeiderpartiet ønsker Ariel Sharon som statsministerkandidat for deres partiliste ved neste valg. Selv om Sharon skulle stille for Likud eller en annen liste vil halvparten foretrekke ham som statsminister, viser en ny meningsmåling offentliggjort av Ha’aretz. Resultatene viser tydelig "popularitetsbølgen" som Sharon surfer på, skriver reporteren Yossi Verter. Arbeiderpartiet har tradisjonelt vært den politiske hovedutfordreren til Ariel Sharons Likud-parti. 76,5 prosent av Ap-medlemmene støtter at partiet forblir i regjeringskoalisjonen frem til det ordinære valget høsten 2006. Bare 15,8 prosent støtter kravet fra Knesset-medlemmet Amir Peretz. Lederen for Israels største fagforening, Histadrut, ønsker at Ap skal forlate regjeringen straks. Et representativt utvalg på 575 av ca. 98.000 Ap-medlemmer deltok i undersøkelsen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart