Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Går inn for vegplan til 30 milliarder kroner

Fungerende finansminister Ehud Olmert har godkjent en plan som skal gi rundt 30 milliarder kroner til vegforbedringer over de neste fem årene. Prosjektet skal administreres av det israelske vegselskapet (INRC). Ca. 19 milliarder kroner skal gå til å bygge ut nye veier og forbedre de allerede eksisterende vegene. For eksempel skal kystvegen mellom Netanya og Cæsarea utvides. Videre skal 5 milliarder brukes på å vedlikeholde vegene, over 1 milliard er satt av til spesielle sikkerhetsprosjekter, mens de resterende midlene vil bli brukt på planlegging, forskning, utvikling og trafikkontroll, i følge Jerusalem Post. De første 3 milliardene vil bli finansiert over statsbudsjettet for 2006.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart