Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Palestinerne må betale prisen

– Selv om Israel skulle la være å gjengjelde med tøffe militære aksjoner etter søndagens terrorangrep, er det ikke til å komme utenom at den palestinske sivilbefolkningen vil måtte føle på kroppen de tiltak IDF må gjøre for å forhindre flere slike angrep, skriver Ze’ev Schiff i en analyse i Ha’aretz. Israel vil trolig sette opp nye kontrollposter som vil begrense palestinernes bevegelsesfrihet på Vestbredden. Overlevering av sikkerhetskontrollen i de store palestinske byene vil bli ytterligere utsatt, tror militæranalytikeren. Israel vil også fortsette med sine storstilte arrestoperasjoner. De siste ukene har over 700 terrormistenkte palestinere blitt arrestert på Vestbredden. – Dersom ikke PA revurderer sin holdning til terror, er det tvilsomt om valget til palestinsk nasjonalforsamling kan finne sted, skriver Schiff. I helgen opplyste PA at de har forhindret 17 terrorangrep mot Israel fra Gaza-stripen. – Disse tallene er overdrevne, men israelske kilder bekrefter at PA har avverget flere angrep, skriver Schiff.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart