Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vil se Assad «fordømt, ikke utslått»

Selv om Israel har rettet en rekke anklager mot Syrias president Bashar Assad de siste månedene, er de ikke interessert i å se hans regime falle, sier regjeringskilder til Jerusalem Post. Anklagene går blant annet ut på at Syria finansierer og er delaktige i terroraktivitet i de palestinske områdene. Israel skal være bekymret for et scenarie hvor hvor Assad blir styrtet som et resultat av internasjonal isolasjon og press. Dette kan føre til borgerkrigstilstander og den type kaos vi er vitne til i Irak, noe som igjen kan påvirke Israels grense mot nord, hevder kilden. Samtidig frykter man at en regimeendring, støttet av de vestlige landene, kan føre til et voldsomt press på Israel om å forhandle om Golan-høydene. – En Abu Mazen (Mahmoud Abbas) ved den nordlige grensen til Israel, er ikke nødvendigvis i vår interesse, sier kilden og refererer til presset Israel har blitt påført utenfra, grunnet PA-formann Abbas’ støtte i vesten. Israel ønsker seg derfor endringer i Syrias politikk, men ikke i regimet.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart