Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fordømmer skyteangrepene

PA-formann Mahmoud Abbas forventer at de diplomatiske samtalene med Israel blir gjenopptatt snart. – Vi er helt sikre på at samtalene vil fortsette veldig snart, for det er mange temaer vi må ta opp med israelerne, og vi må prate sammen, sa Abbas. Den israelske regjeringen brøt søndag all kontakt med de palestinske myndighetene, etter skyteangrepene på Vestbredden, hvor tre israelere ble drept og fem skadet. Abbas sa til journalister da han landet i Paris at han syntes angrepene var "beklagelige", samtidig som han fordømte dem. "Slike hendelser ødelegger våpenhvilen og roen vi har respektert," fortsatte han. PA-formannen var på sin første visitt i Frankrike etter at han tok over lederrollen i de palestinske myndighetene, og diskuterte mulighetene for fredsskapning i Midtøsten etter den israelske tilbaketrekningen. I morgen skal han reise til Spania, før han reiser videre til Washington for å møte president George W. Bush, informerer Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart