Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel er verdensleder i avansert teknologi

Mediainvestoren Rupert Murdoch har "et langvarig forhold til den israelske high-tech industrien", skriver den britiske avisen The Guardian. Nå vil Murdoch støtte en av Israels beste utdanningsinstitusjoner på området ved å gi inntektene fra en forretningslunsj hvor gjestene betaler en høy pris for deltakelse. På nettauksjonen eBay har lunsjen med Murdoch en startpris på over 160.000 kroner. Auksjonen begynner 3. november og varer en uke. Vinneren kan ta med seg fire andre gjester etter eget ønske. – Israel har vokst fra å være et utviklingsland til å bli en verdensleder i avansert teknologi. Teknologihøyskolen i Jerusalem er ledende på dette området. Med sin utdanning i verdensklasse skaper de toppfolk, som helt sikkert vil lede til mye utvikling og fremskritt i informasjons teknologien verden over, blir Murdoch sitert på nettstedet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart