Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Evakuer 26 bosetninger nå

Den venstreorienterte fredsbevegelsen Peace Now lanserer denne uken en ny politisk kampanje hvor de oppfordrer den israelske regjering til straks å trekke seg tilbake fra 26 isolerte bosetninger på Vestbredden. Målet med aksjonen er også å "vekke israelerne til å innse problematikken med bosetningene på Vestbredden", sier medlemmer i Peace Now til media. I følge Drud Atks, som har ansvaret for å følge utviklingen i bosetningene for Peace Now, er det den jødiske bosetningen i Hebron som først og fremst bør avvikles. Andre bosetninger som bevegelsen lister opp er blant annet Alon Moreh, Hermesh, Itzar, Itamar, Kfar Tapoah, Dolev, Tekoa og Ma’alah Amos. De fleste av bosetningene ligger øst for sikkerhetsbarrieren, og er ofte omkranset av palestinske landsbyer, skriver Ha’aretz. I neste fase ønsker Peace Now at Israel skal trekke seg ut av 17 bosetninger.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart