Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Syrias nest mektigste mann

Syrias militære etterretningssjef, Asef Shawkat, er svigerbror til PA-formann Mahmoud Abbas. – Mange ser på Shawkat som den nest mektigste mann i Syria, etter Assad, skriver Yedioth Aharonoth. Shawkat har kommet i mediers søkelys etter at en FN-etterforsker har navngitt ham som en av de mistenkte for drapet på Libanons tidligere statsminister Rafik Hariri. Disse opplysningene kommer frem i en artikkel som trykkes i det tyske Stern-magasinet torsdag. Den tyske sjefsetterforskeren Detlev Mehlis, har forhørt Shawkat "ikke som et vitne, men som en mistenkt", skriver Stern uten å oppgi kilden til sin informasjon. Det er ventet at FN-rapporten som offentliggjøres fredag vil knytte regimet i Damaskus til drapet på Hariri. 14. februar ble Hariri og 20 andre drept i en kraftig eksplosjon i Beirut. USA og Frankrike forbereder to nye FN-resolusjoner med kritikk mot Syria, skriver nyhetsbyrået AP.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart