Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi vil ikke avvæpne noen

Onsdag kommer PA-formann Mahmoud Abbas til Washington hvor han skal møte president George W. Bush torsdag. – Abbas vil orientere presidenten om PAs planer angående konfiskering av "illegale" våpen hos forskjellige grupper og militser, sa kilder nær den palestinske topplederen tidligere i uken. Palestinernes nasjonale sikkerhetsrådgiver, Jibril Rajoub, avviser imidlertid alle planer om avvæpning. – Vi har ikke gått inn for å avvæpne noen. Vi har ikke tatt noen beslutning om å samle inn [illegale] våpen, og vi har ikke gjort noen tiltak i den retning, sa Rajoub tirsdag, i følge Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. – "Motstandsgruppene" skal beholde sine våpen, men de skal ikke bli brukt til å terrorisere PA og sivile palestinere, fortsatte Rajoub. Palestinske myndigheter har aldri oppfylt sine forpliktelser til våpenkontroll etter Oslo-avtalene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart