Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bush: – PA må vinne tillit ved å bekjempe terror

Den amerikanske administrasjonen går i prinsippet imot at væpnede grupper skal delta i valg, men vil ikke presse PA til å holde Hamas utenfor det kommende valget til lovgivende forsamling. Fra Israels side blir det også påpekt at Bush ikke kritiserte Israels militære aksjoner mot terrorisme etter tilbaketrekningen i august. – På grunn av adskillelsesplanen aksepterer amerikanerne at vi svarer "mye tøffere" på terror, sier en sentral regjeringskilde. Mahmoud Abbas i Washington (21.10.05) BETLEHEM: 16-åring kastet bensinbombe, skutt og drept av IDF En palestinsk tenåring kastet en bensinbombe (molotov-cocktail) på en israelsk bil vest for Betlehem torsdag. Da angriperen ble oppdaget av israelske styrker ble han skutt og drept, skriver Ha’aretz. Tre andre bomber ble funnet klar til bruk like ved tenåringen, opplyser kilder i IDF. Angrepet skjedde langs en vei der hundrevis av israelere kjører hver dag. Senere samme dag ble fem israelere skadet da palestinere kastet steiner på kjøretøyene deres langs samme vei. Israelske styrker tok seg inn i landsbyen Husan for å spre steinkasterne. Det ble ikke avfyrt skudd under denne aksjonen, sier en talsmann i IDF.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart